Top

Hoe werkt Klarna

Hoe werkt betalen via Klarna Factuur?
  
Voordelen om te betalen met Klarna:
- Achteraf betalen met Klarna Factuur
- Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor Klarna Factuur ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Deze factuur ontvangt u per e-mail via Klarna zodra uw bestelling verzonden wordt. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

Bijdrage in de kosten.
Mooye Sieraden biedt u deze vorm van achteraf betalen, maar daar zijn helaas wel extra kosten aan verbonden. Klarna financiert uw bestelling voor en draagt het risico waar zij een vergoeding voor vraagt. Wanneer u deze betaalmethode kiest betaald u een bedrag van € 3,00 bovenop uw bestelbedrag.
 
Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.
 
Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.
 
Stapsgewijs betalen met Klarna!
 
Bestel en betaal via Klarna Factuur.
Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling de factuur.
Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.
 
Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
Email : klantenservice@klarna.nl
Telefoon : 020 808 2852